OBAVIJEST: Prijave za posao su trenutno zatvorene.

Za bolje slijetanje kod potrage za poslom u Velikoj Britaniji – paketi BritBound

Želiš iskoristiti mogućnosti koje nudi slobodno tržište rada u EU? Onda si sigurno razmišljao/-la o Londonu, odnosno Velikoj Britaniji – engleski znaš, mogućnosti ima puno, a zrakoplovne karte nisu skupe. Nažalost, nije uvijek lako započeti potragu za poslom, pogotovo ako si u stranoj zemlji i u stranoj kulturi.

Započni svoj život u Velikoj Britaniji bez stresa. Po dolasku britanska te agencija Britbound odmah poziva na tipičnu britansku dobrodošlicu – pivo u tradicionalnom londonskom pubu. Tamo upoznaješ cijeli tim, povežeš se s ostalim kolegama tražiteljima i dobiješ sve informacije o životu u velikom gradu. Kako bi ti pomogli da pronađeš svoj prvi posao i budeš u kontaktu s novim kolegama, Britbound te povezuje s pravim ljudima, pomaže ti otvoriti bankovni račun i srediti osobni identifikacijski broj (national insurance number), koji je neophodan za početak rada, i daje ti sve zemljovide i vodiče koji su ti potrebni prilikom sudjelovanja na svim razgovorima za posao. Uz to dodaju i 3-dnevno članstvo u fitnesu tako da ćeš na početku svog novog posla biti pun/-a energije i snage.

Paketi Britbound idealni su za sve koji putuju u Veliku Britaniju zbog posla – bez obzira na status. Jedino ograničenje je da imaš između 18 i 35 godina te znanje engleskog jezika.

Nemaš vremena za čitanje? Naruči se na besplatne konzultacije kod nas u agenciji!

REZERVIRAJ TERMIN

Britbound Basix

Što uključuje?

 • Odabir i otvaranje bankovnog računa
 • Besplatan transfer novca
 • SIM-kartica (odabereš operatera)
 • Savjeti za zapošljavanje i uzorak britanskog životopisa
 • Uvodni sastanak
 • Pomoć u dobivanju osobnog identifikacijskog broja (NIN) i u vezi poreza
 • Savjeti i pomoć u pronalaženju smještaja
 • Besplatan WiFi u prostorijama Britbounda

PLUS!

 • Info party na dolasku
 • Tradicionalni ručak u pubu
 • Besplatan ulaz u noćni klub “The Church”
 • 3-dnevno članstvo u fitnesu i popust na mjesečnu članarinu
 • Besplatan ulaz u klub “Ministry of Sound”
 • Tematski obilazak pubova u stilu igre Monopol (Monopoly Pub Crawl)
 • Članstvo u klubu “Social Events Club”

Cijene

Britbound Basix
Cijena uz predodžbu iskaznice ISIC/IYTC/ITIC 105 € / 791,12 kn
Cijena za sve ostale 110€ / 828,80 kn

*konačna cijena ovisi o tečaju funte/eura i provjerava se na dan rezervacije paketa

Britbound Job Promise – London (295 € / 2.222,68 kn )

Ako je tvoj cilj što prije započeti s radom, onda je paket Job Promise pravi izbor za tebe! Traženje posla može potrajati tjednima ili čak i više od mjesec dana, a s našim paketom Britbound ti posao pronađe u roku od 14 dana od dolaska u London, a istovremeno i jamči da ćeš troškove paketa Job Promise nadoknaditi u roku od 30 dana. Ako ne, vratit će ti novac! Paket također uključuje sve pogodnosti paketa Basix.

30-dnevno jamstvo započinje nakon što ispuniš sve obrasce i nakon testiranja poznavanja engleskog jezika i tvojih iskustva. Ako posao dobiješ na vrijeme, ali u mjesec dana ne zaradiš vrijednost paketa Job Promise, Britbound ti nadoknadi razliku.

Paket Job Promise pronađe ti posao na području ugostiteljstva (Bar/Hospitality), građevine i obrta (Construction and Trades), nastave (Qualified Teacher), asistiranja nastavnicima (Teaching Assistant) ili brige o djeci (Childcare) u roku od 14 dana od prijavljivanja kod stručnjaka za zapošljavanje. Datum uvodnog sastanka u Londonu poslije prijave na program odrediš samostalno nakon internetske prijave. Zbog toga se moraš na ovaj program prijaviti najmanje 5 tjedana prije dolaska u London kako bi bilo dovoljno vremena za sve potrebno. Praznici se ne računaju u vrijeme (14 dana) traženja posla.

Za sudjelovanje u ovom programu moraš biti na raspolaganju za rad najmanje 4 mjeseca.

All-In-One – London (475 € / 3.578,89 kn )

Sviđa ti se paket Job Promise, ali misliš da nešto nedostaje? Imamo odgovor – paket All-In-One. Uz sve prednosti paketa Job Promise (uključujući zajamčeni rad u roku od 14 dana od dolaska) dobivaš i nekoliko neprocjenjivih dodataka koji zaista olakšaju tvoje prve korake u Londonu. Dobiješ i:

 • prijevoz od zračne luke do smještaja – zaboravi na tegljenje kofera po podzemnoj željeznici i savladavanje bezbrojnih pokretnih stepenica
 • 3 noćenja u hostelu u 4- ili 6-krevetnim sobama – svoj boravak možeš i produžiti
 • Oyster-kartica za javni prijevoz s 10 funti na računu – vrijedi za podzemne željeznice, autobuse, tramvaje, DLR-ove i većinu željezničkih usluga u Londonu
 • SIM-kartica za Ujedinjeno Kraljevstvo s 10 funti na računu – tako da te poslodavci mogu odmah pozvati na intervju
 • SIM-karticu i Oyster-karticu dobit ćeš na kućnu adresu (ako se prijaviš najmanje 6 tjedana prije dolaska) ili ih možeš preuzeti u uredu BritBounda na uvodnom sastanku

30-dnevno jamstvo započinje nakon što ispuniš sve obrasce i nakon testiranja poznavanja engleskog jezika i tvojih iskustva. Ako posao dobiješ na vrijeme, ali u mjesec dana ne zaradiš vrijednost paketa Job Promise, Britbound ti nadoknadi razliku.

Za sudjelovanje u ovom programu moraš biti na raspolaganju za rad najmanje 4 mjeseca.

Live in Pub Job (520 € / 3.917,94 kn )

Paket Live in Pub Job najbolji je način za brz i bezbrižan početak života u Velikoj Britaniji, jer u paketu dobiješ zajamčeni posao, povoljni smještaj i na nekim mjestima i besplatnu hranu. Postoji li još nešto što bi mogao poželjeti? E, da. Još i plaća i napojnice!

U početku se zaustaviš u Londonu i u agenciji BritBound urediš sve potrebne dokumente za početak rada, a zatim ideš dalje kod svog novog poslodavca. Možeš blisko upoznati tipični britanski život, raditi na poboljšanju svog engleskog jezika i uživati u radu s kolegama. Rad je osiguran na lokacijama u Engleskoj (osim Londona) i Walesu, tako da se nećeš morati baviti prijevozom, a kako imaš uređen i smještaj te pokrivene mjesečne troškove (struja, voda, internet, namještaj, pranje odjeće), stvarno možeš biti bez brige.

Što dobivaš u paketu? Sve na popisu u nastavku:

 • zajamčeni rad i smještaj u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi (ovisno o raspoloživosti)
 • 35 do 48 radnih sati tjedno s isplatom između 250 i 330 funti tjedno (između 300 € / 2.260,35 € i 400 € / 3.013,80 kn !)
 • pored redovitih isplata očekuj i napojnice, koje ti mogu donijeti dodatnih 100 eura tjedno, ovisno naravno o tvom entuzijazmu i pozitivnoj energiji!
 • zajamčeni rad u željenom periodu (poslodavci obično žele da ostaneš najmanje 4 do 6 mjeseci)
 • moguć je i smještaj u paru ili u zajedničkoj sobi
 • nema troškova prijevoza jer živiš tamo gdje radiš
 • prijava je moguća u bilo koje doba godine
 • povoljna najamnina (od 5 funti po danu, cijene u Londonu su inače od 15 funti po danu)
 • paket uključuje sve pogodnosti paketa Basix.

Za sudjelovanje u programu moraš biti na raspolaganju najmanje od 4 do 6 mjeseci te moraš imati od 18 do 31 godinu, a potrebna su i iskustva u ugostiteljstvu (posluživanje, kuhanje, miješanje koktela, priprema hrane…), dvije preporuke prošlih poslodavaca i znanje engleskog barem za konverzaciju. Pripremi se za aktivni rad u pravom engleskom pubu!

Mjesto rada
Pubovi su dostupni u cijeloj Engleskoj i Walesu. Neki su dostupni i u Londonu i oko njega, ali većina tih pubova ne nudi smještaj, pa postoji velika vjerojatnost da ćeš posao dobiti izvan Londona. Mjesto na kojem ćeš dobiti posao uvijek ovisi o raspoloživosti i potrebama poslodavaca odnosno. upravitelja pubova. BritBound se uvijek potrudi da ti nađe posao u okolini lokacije koju odabereš, ali je bitna i tvoja fleksibilnost jer sve želje nije uvijek moguće ispuniti.

Postupak poslije prijave za Live in Pub
Nakon potvrde rezervacije paketa, BritBound će te kontaktirati s podacima i uzorkom za izradu životopisa prema britanskim pravilima. Kad svoj ispunjeni životopis predaš BritBoundu, dogovorit ćeš se s njima za razgovor putem Skypea kako biste popričali o tvojim znanjima, dosadašnjim radnim iskustvima i očekivanjima.

Možeš se prijaviti u bilo koje doba godine najmanje tri dana prije odlaska za program Basix i malo više od mjesec dana ranije za pakete Job Promise, All-in-One ili Live in Pub – osobno u našem uredu ili putem e-maila. Sve što trebamo za početak prijave je puno ime, adresa e-pošte, kućna adresa, broj telefona te datum rođenja i okvirni datuma dolaska. Točan datum uvodnog sastanka odrediš sam putem internetske aplikacije poslije potvrde prijave!

UVJETI ZA PRIJAVU

Što je s avio kartom? A osiguranje?

Mi ti možemo pronaći i povoljne cijene redovnih letova koji su najprikladniji za takve pothvate jer nude povoljnu promjenu datuma, besplatnu prtljagu i letove iz Zagreba.

Osiguranje je obično uređeno na poslu, ali za tih nekoliko dana prije no što počneš raditi, možeš s nama dogovoriti putno osiguranje.

Osim toga nudimo niz aktivnosti i izleta u Londonu i okolini – od kartice London Sightseeing do jednodnevnih izleta u Stonehenge itd. Većina aktivnosti donosi dodatne popuste za vlasnike ISIC kartica.

Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi 0800 1998.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe