Kontaktiraj nas

Pošalji upit

ili nazovi
01 488 63 40

Ako se odlučiš za studij u Australiji, imaš više mogućnosti za smještaj. Škola ti može pronaći stan ili smještaj kod obitelji, a možeš si, naravno, sam(a) urediti stan. Preporučujemo da za prvi tjedan organiziraš hostel jer je za traženje smještaja u vlastitoj režiji bolje da prvo stan vidjeti uživo.

Za Sydney nudimo provjerene stanove po pristupačnim cijenama.

StudentStay u Sydneyu

Po dolasku u novu zemlju imaš glavu punu novih doživljaja, iskustava, druženja, očekivanja, a i briga. Kako bismo ti olakšali jednu od najvećih briga, traženje stanova, pripremili smo ti udobnu opciju smještaja u Sydneyu. Naša partnerska agencija StudentStay Australia nudi udobne renovirane kuće, u kojima su dostupne privatne ili zajedničke sobe, na čak 10 lokacija u Sydneyu.

Kuće

  • StudentStay kuće nalaze se u neposrednoj blizini centra Sydneya, a javnim prijevozom udaljene su samo 10 do 30 minuta
  • u blizini su dostupni javni prijevoz, trgovine te sva infrastruktura uključujući noćne autobuse s vezama do centra grada
  • dostupno je 10 različitih lokacija
  • kuće su u potpunosti opremljene kuhinjama, kupaonicama i opremljenim sobama
  • na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe
  • cijena najma uključuje troškove, korištenje televizije i bežičnog interneta, praonice rublja i kuhinju
  • živiš sa studentima iz cijelog svijeta

Studentstay1

Možeš odabrati kuću ovisno o dostupnosti, a u slučaju da ona nije dostupna u trenutku rezervacije, ponudit će ti zamjensku lokaciju. Kad se soba u odabranoj kući isprazni, dostupna je tebi, a oni ti pomognu čak i u preseljenju!

Lokacije

Za lokacije kuća pogledaj web-stranicu StudentStay Australia i odaberi svoju. Također možeš pisati nama i mi ćemo za tebe provjeriti slobodna mjesta u odabranoj kući. StudentStay širi svoju mrežu pa provjeri je li dostupan novi smještaj.

Studentstay2

Uvjeti najma

Za početak odaberi kuću koja te zanima i odluči želiš li imati svoju sobu ili si je spreman/a dijeliti s nekim. Za potvrdu najma plaćaš samo polog, a sve ostalo plaćaš kad si već u Australiji. Ako je tvoja soba dostupna, znat ćeš dva tjedna prije dolaska. Ako tvoja odabrana kuća nije dostupna, oni privremeno ponude drugu opciju te ti omogućuju preseljenje u odabranu kuću čim ona bude dostupna. Kad stigneš u Australiju, StudentStay te može pričekati u zračnoj luci i odvesti u tvoju kuću da odmoriš nakon dugog putovanja!

cijene su u australskim dolarima (AU$) Najam za najmanje 4 tjedna Najam za najmanje 2 tjedna
Jednokrevetna soba 250/tjedno/po osobi 265/tjedno/po osobi
Dvokrevetna soba 190/tjedno/po osobi 205/tjedno/po osobi
Airport pick-up 49/po osobi 49/po osobi

Za više informacija pogledaj brošuru ili posjeti web-stranicu StudentStay Australia.

Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi 0800 1998.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe