The Eagle Academy

AKTUALNO

Odličan i ugodan način kombiniranja rada i studija koji je zapravo zabava. Program je namijenjen za SVE punoljetne osobe bez obzira na status i dob. Možeš postati instruktor surfanja, na jednoj od najljepših svjetskih plaža, usvajati vještine ronjenja, postati fitness trener ili upoznati poslovni svijet studirajući na business programu. Istovremeno upoznaješ prijatelje iz cijelog svijeta i usavršiš svoje znanje engleskog jezika.

Program

Studij može biti i zabavan! The Eagle Academy je škola koja nudi obrazovanje iz područja sporta i rekreacije, a također u ponudi ima tečajeve engleskog jezika i programe za stjecanje business certifikata.

Kampusi škole Eagle Academy nalaze se u Brisbaneu (2 lokacije), Southportu i Coolangatti, dakle na istočnoj obali Australije koja je popularna među surferima.

Studij obuhvaća 20 sati tjedno, od toga je 15 sati predavanja i vježbi + 5 sati domaće zadaće (homework). Škola ne provjerava prisutnost, no potrebno je uspješno ispuniti sve obaveze za napredovanje u sljedeći semestar i produženje vize. Usporedno možeš raditi do 20 sati tjedno.

Uvjeti za prijavu

 • Najmanje 18 godina (NEMA gornjeg starosnog ograničenja)
 • osnovno znanje engleskog (za upis nije potreban dokaz ni rezultat testa)

Brisbane

Brisbane je centar savezne države Queensland i treći najveći grad u Australiji (2 milijuna stanovnika). Grad se ponosi svojom otvorenošću i kreativnošću te bez obzira na ubrzan razvoj i napredak, odiše opuštenom, živom i prijateljskom atmosferom.

Studij

Škola nudi obrazovanje i trening iz područja različitih sportskih aktivnosti, rekreacije, fitnessa, businessa i engleskog jezika. Usavršavanje se izvodi na više razina, u različitom trajanju.
NE ZABORAVI: Za vrijeme studija možeš usporedno raditi do 20 sati tjedno, dok je za vrijeme praznika dozvoljeno raditi 40 sati tjedno ili više!

POGLEDAJ DETALJNE INFORMACIJE ZA SVE PROGRAME!

Sport and Recreation

Certificate I in Sport and Recreation

Tečaj predstavlja uvod u industriju sporta, rekreacije i fitnessa. Dostupan na svim školskim lokacijama, pruža zabavan način za učenje o osnovama rekreacije.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Certificate II in Sport and Recreation

Opsežnija varijanta Certificate I pomoću koje ćeš usvajati rekreativne aktivnosti koji je također dostupan na svim lokacijama.

Trajanje: 28 tjedana (20 tjedana studija, 8 tjedana praznika)

Certificate III in Sport and Recreation

Tečaj je osnova za polaganje Certificate IV in Outdoor Recreation. Osim učenja osnova rekreacije, program nudi i stalnu obuku, učenje kako pripremiti programe treninga, tehnike treniranja i učenja.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Certificate IV in Outdoor Recreation

Tečaj je usmjeren na dobivanje nacionalne akreditacije s kojom dobiješ licencu Outdoor Recreation instruktora. To je odlično polazište za sve koji žele raditi u području vođenja sportskih aktivnosti u Australiji i u svijetu.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Diploma of Sport Development

Tečaj je osmišljen za pripremu za karijeru na razini Junior Managementa jer osim znanja o industriji sporta i rekreacije stječeš i vještine upravljanja i managementa.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Fitness

Certificate III in Fitness

Studij omogućuje stjecanje znanja u području treninga u skupinama, timovima i vođenje programa u fitness centrima. Tečaj je namijenjen osiguranoj sposobnosti samostalnog rada u širokom spektru aktivnosti treninga. Trajanje: 52 tjedana (40 tjedana studija, 12 tjedana praznika)

Certificate IV in Fitness

Studij je idealan za one koji traže posao u fitness centrima. Naučit ćeš raditi s pojedincima, kao i sa skupinama djece i starijih. Certifikat je izvrsna osnova za ulazak na tržište rada u fitness industriji, vođenih vježbi i treninga.

Trajanje: 16 tjedana (10 tjedana studija, 6 tjedana praznika)

Uvjet za upis je Certificate III i Fitness i First Aid Certification.

PADI ronilački certifikat, studij Business-a i tečajevi engleskog jezika

The Eagle Academy uz sportske programe omogućuje i ostale tečajeve. Omogućuje dobivanje certifikata ili diplome s područja businessa, usavršavanje znanja engleskog ili dobivanje različitih certifikata kao polazišta za daljnji studij u Australiji.

VIŠE O PROGRAMIMA …

Rad

Program se održava uz studentsku vizu, što znači da ti je osim studija omogućeno i raditi do 20 sati tjedno. Za vrijeme studija imaš i slobodne dane, tada možeš raditi puno radno vrijeme! Pogledaj kalendar škole Eagle Academy.

Najniža satnica iznosi približno AU$18, a može se kretati i do AU$20 – ovisno o radnom vremenu i vrsti posla. Satnice su u usporedbi s američkim nešto veće, no napojnice ovdje nisu tako česte kao u SAD-u. Traženje posla prepušteno je vašoj samoinicijativi i snalažljivosti, no većina studenata pronađe svoj posao već prvi tjedan. Najviše studenata radi u manjim kafićima ili barovima u okolici škole ili smještaja, ali i u raznim drugim tvrtkama kao što su Starbucks ili Stamford Hotel. Često pri traženju poslova pomaže i škola jer je cilj svih programa stjecanje iskustva i zapošljivosti u području za koje studirate.

Hello Australia Work & Travel Package – Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth

Za dodatnu podršku pri prvim koracima u Australiji ti za pomoć kod uređivanja svih formalnosti i traženja posla nudimo program Hello Australia Work & Travel koji uključuje:

 • 3, 5, ili 7 noćenja s doručkom u hostelu
 • prijevoz iz zračne luke do hostela
 • besplatni Wi-Fi
 • Sydney: Harbour Bridge walking tour in piknik + Beach BBQ day + City walking tour
 • 12-mjesečno članstvo u klubu Job Search Australia koji nudi:

Članstvo u klubu Job Search Australia uključuje:

 • orijentacijski sastanak
 • pomoć kod pisanja životopisa
 • pomoć kod otvaranja bankovnog računa
 • pomoć kod dobivanja poreznog broja
 • pomoć kod poreznih prijava
 • SIM karticu
 • mogućnost prijavljivanja za posao preko sistema Job Search Australia
 • pristup bazi poslodavaca
 • dnevno e-mail obavještavanje o slobodnim radnim mjestima
 • popust na poslovni tečaj (RSA/White card, …)
 • Harvest Guidebook (140 stranica)
 • Popust na WWOOF članstvo

Cijene

 • 1.739 kn za 3 noćenja
 • 2.190 kn za 5 noćenja
 • 2.603 kn za 7 noćenja (moguće je platiti dodatnih 7 dana za 1.343 kn)

Smještaj

Za uvodni tjedan možeš rezervirati hostel, koji je vrlo velik. Cijene se kreću od 115 kn po noći (npr. Wake up Hostel) Možemo pomoći i savjetovati te pri rezervaciji, jer u našoj bazi podataka imamo preko 5000 smještaja širom svijeta. Za ostatak boravka preporučujemo iznajmljivanje studentskog stana.
Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi besplatan telefon 0800 1998.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe