Australian College of Sport & Fitness

Odličan i ugodan način kombiniranja rada i studija koji je zapravo zabava. Program je namijenjen za SVE punoljetne osobe bez obzira na status i dob. Na jednoj od najljepših plaža na svijetu možeš, između ostaloga, učiti za instruktora fitnessa ili naučiti vještine vođenja rekreativnih aktivnosti, masaža ili business sporta. Istovremeno upoznaješ prijatelje iz cijelog svijeta i usavršiš svoje znanje engleskog jezika.

Program

Studij može biti i zabavan! ACSF je škola koja ti nudi javno priznato obrazovanje u području različitih sportova i rekreacije, kao i tečajeve engleskog jezika.

ACSF kampusi nalaze se u BrisbaneuSydneyu, Melbourneu i Perthu.

Uvjeti za prijavu

 • Najmanje 18 godina (NEMA gornjeg starosnog ograničenja)
 • osnovno znanje engleskog jezika (za upis nije potreban dokaz, odnosno škola pripremi besplatan online test)

Studij

Škola nudi obrazovanje i trening iz područja različitih sportskih aktivnosti, rekreacije, fitnessa, businessa i engleskog jezika. Usavršavanje se izvodi na više razina, u različitom trajanju.
NE ZABORAVI: Za vrijeme studija možeš usporedno raditi do 20 sati tjedno, dok je za vrijeme praznika (obično 12-16 tjedana godišnje) dozvoljeno raditi 40 sati tjedno ili više!

Sport and Recreation

Tečaj je osmišljen za pripremu za karijeru na razini Junior Managementa jer osim znanja o industriji sporta i rekreacije stječeš i vještine upravljanja i managementa.

Massage Therapy

Tečaj je osmišljen za pripremu za karijeru masera u Australiji. Možeš izabrati između početnog stupnja Certificate IV koji traje 9 mjeseci ili se izravno upisati u Diploma of Massage Therapy koji uključuje i Certificate IV, a traje ukupno 24 mjeseca.

Fitness

Studij omogućuje stjecanje znanja u području treninga u skupinama, timovima i vođenje programa u fitness centrima. Tečaj je namijenjen osiguranoj sposobnosti samostalnog rada u širokom spektru aktivnosti treninga.

Studij je idealan za one koji traže posao u fitness centrima. Naučit ćeš raditi s pojedincima, kao i sa skupinama djece i starijih. Certifikat je izvrsna osnova za ulazak na tržište rada u fitness industriji, vođenih vježbi i treninga.

Studij je namijenjen onima koji žele raditi u području rekreacije pojedinaca s posebnim potrebama, kroničnim stanjima te sa starijim osobama. Specijalizacija omogućuje sposobnost praćenja razvoja klijenta i primjenu učinkovitih metoda napredovanja u suradnji sa zdravstvenim osobljem.

NOVO u 2019. godini! Yoga Teaching

S ovim studijem možeš dobiti certifikat učitelja joge s kojim ćeš dobiti znanje o planiranju, organizaciji te izvođenju grupnih tečajeva joge. Možeš izabrati početni stupanj Certificate IV koji traje 1 godinu (4 semestara od 10 tjedana s praznicima), a nakon završenog programa se možeš registrirati kao učitelj joge na stupnju 2 u Međunarodnoj udruzi učitelja joge (International Yoga Teachers Association).
Možeš odabrati i nadogradnju s programom Diploma of Yoga Teaching koji traje 1 godinu. U ovom studiju dobiješ dodatno znanje za prilagođavanje pojedincima u različitim dobnim razdobljima i mogućim specifičnim zahtjevima zbog njihovog zdravstvenog stanja. Također ćeš usvojiti dodatna znanja iz anatomije, prve pomoći, psihologije i nutricionizma koje možeš uključiti u podučavanje joge.
*studij joge dostupan je u Sydneyu

BROŠURA S VIŠE INFORMACIJA O STUDIJSKIM PROGRAMIMA

Rad

Program se održava uz studentsku vizu, što znači da ti je osim studija omogućeno i raditi do 20 sati tjedno. Tijekom studija također imaš praznike i za to vrijeme možeš raditi puno radno vrijeme!

Najniža satnica iznosi približno AU$18, a može se kretati i do AU$20 – ovisno o radnom vremenu i vrsti posla. Satnice su u usporedbi s američkim nešto veće, no napojnice ovdje nisu tako česte kao u SAD-u. Traženje posla prepušteno je vašoj samoinicijativi i snalažljivosti, no većina studenata pronađe svoj posao već prvi tjedan. Najviše studenata radi u manjim kafićima ili barovima u okolici škole ili smještaja, ali i u raznim drugim tvrtkama kao što su Starbucks ili Stamford Hotel. Često pri traženju poslova pomaže i škola jer je cilj svih programa stjecanje iskustva i zapošljivosti u području za koje studirate.

Hello Australia Work & Travel Package – Sydney, Brisbane, Melbourne, Perth

Za dodatnu podršku pri prvim koracima u Australiji ti za pomoć kod uređivanja svih formalnosti i traženja posla nudimo program Hello Australia Work & Travel koji uključuje:

 • 3, 5, ili 7 noćenja s doručkom u hostelu
 • prijevoz iz zračne luke do hostela
 • besplatni Wi-Fi
 • Sydney: Harbour Bridge walking tour in piknik + Beach BBQ day + City walking tour
 • 12-mjesečno članstvo u klubu Job Search Australia koji nudi:

Članstvo u klubu Job Search Australia uključuje:

 • orijentacijski sastanak
 • pomoć kod pisanja životopisa
 • pomoć kod otvaranja bankovnog računa
 • pomoć kod dobivanja poreznog broja
 • pomoć kod poreznih prijava
 • SIM karticu
 • mogućnost prijavljivanja za posao preko sistema Job Search Australia
 • pristup bazi poslodavaca
 • dnevno e-mail obavještavanje o slobodnim radnim mjestima
 • popust na poslovni tečaj (RSA/White card, …)
 • Harvest Guidebook (140 stranica)
 • Popust na WWOOF članstvo

Cijene

 • 1.739 kn za 3 noćenja
 • 2.190 kn za 5 noćenja
 • 2.603 kn za 7 noćenja (moguće je platiti dodatnih 7 dana za 1.343 kn)

Smještaj

Za uvodni tjedan možeš rezervirati hostel, koji je vrlo velik. Cijene se kreću od 115 kn po noći (npr. Wake up Hostel) Možemo pomoći i savjetovati te pri rezervaciji, jer u našoj bazi podataka imamo preko 5000 smještaja širom svijeta. Za ostatak boravka preporučujemo iznajmljivanje studentskog stana.

Za Sydney imamo na raspolaganju također najam sobe u jednoj od kuća u gradskom području koje su od centra grada udaljene pola sata vožnje biciklom. Više informacija pogledaj na stranici Smještaj u Australiji.
Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi besplatan broj 0800 1998.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe