Kontaktiraj nas

Pošalji upit

ili nazovi
01 488 63 40

AKTUALNO

 • Za ostale kampove u Engleskoj, Irskoj, Njemačkoj i SAD-u provjerite katalog Xplore!

Finborough Hall smješten je u slikovitoj engleskoj pokrajini Suffolk. To je zapravo ogromna engleska vila s mogućnosti smještaja sudionika na dva kata te u zgradi pored nje. Sudionici mogu biti smješteni u svojoj sobi ili s vršnjacima dijeliti veću sobu s krevetima na kat.

U kampu se može pronaći za svakoga ponešto; kako za ljubitelje sporta, tako i za one sklonije umjetnosti. Djeca mogu isprobati penjanje, spuštanje užetom, streličarstvo i vožnju na quadu (motociklu na četiri kotača). Za ljubitelje vodenih sportova u blizini je rijeka koja je idealna za kajakaštvo, rafting, prelazak rijeke i još mnogo toga. Okolica kampa s jedne je strane okružena šumom pogodnim za kampiranje i izviđačke aktivnosti, a s druge strane kampa nalazi se veliki golf teren gdje će se djeca upoznati s osnovnim, kao i s malo zahtjevnijim potezima tog sve popularnijeg sporta.
Bilo da dijete želi provesti ljeto obilježeno sportom ili učenjem engleskog jezika, Finborough Hall pravi je izbor u svakom slučaju.

Dob

10 – 14 godina

Tečaj engleskog jezika

U kampu se sporazumijevamo na engleskom jeziku tako da će sudionici (osim tečaja engleskog) svoje znanje korisno primjenjivati u svakodnevnoj komunikaciji s vršnjacima te time usavršiti svoje znanje jezika. Prilikom dolaska sudionici će riješiti test iz engleskog jezika kako bi ih se moglo rasporediti u prikladne grupe, s obzirom na njihovu razinu znanja. Taj je test namijenjen i učiteljima kako bi kod svakog pojedinca uočili u kojim područjima imaju dobru osnovu te što je potrebno poboljšati, popraviti i usavršiti. Na tečajevima se poseban naglasak stavlja na govor. No, naravno da već usvojeno znanje nadograđuju i u području gramatike, rječnika i upotrebe najčešćih vremena. Sve to na zabavan i kreativan način, pomoću vježbi i raznih igrica. Cilj tečajeva je usavršavanje usmenog i pismenog izražavanja na engleskom jeziku te da se djeca opuste u komunikaciji na stranom jeziku i zaborave na moguće blokade koje su imali na nastavi engleskog jezika u školi. Tome nesumnjivo pridonosi neprestano korištenje engleskog jezika u kampu.

Škola engleskoga jezika u Finborough Hallu namijenjena je djeci koja ne znaju engleski jezik ili je njihovo znanje jezika loše. Kamp omogućava učenje engleskoga jezika na tri razine:

 • hello class (početni tečaj, namijenjen djeci od 6 do 10 godina s malo ili nimalo znanja jezika)
 • breakthrough/young learners (početni tečaj, namijenjen djeci s jednogodišnjem učenjem jezika)
 • preliminary (učenje osnovne konverzacije)

Aktivnosti

U neposrednoj je blizini nedavno izgrađen 12-metarski visok toranj za penjanje i penjanje konopom (abseiling), uređena okolica za učenje streličarstva i pucanja zračnom puškomsve popularniji quad bike (motocikli na četiri kotača) te područje za piknike.

Večernji program pun je sportskih turnira, diskoteka i događanja u Kids Klub Caféu gdje sudionici mogu igrati stolni tenis, pinball, video igre itd. Priređuju se i kinovečeri. Savršena mjera raznovrsnih društvenih aktivnosti djeci i tinejdžerima pružaju mogućnost druženja, upoznavanja, učenja engleskog jezika i super provod.

Tečajevi

Intenzivni tečaj jahanja

Jahanje konja jedna je od najomiljenijih aktivnosti Finborough Halla. Tečaj se održava u manjem jahačkom centru. Intenzivni tečaj održava se 5 puta tjedno, po pola dana, tako da još uvijek ostaje dovoljno slobodnog vremena za uživanje u svim ostalim aktivnostima koje kamp nudi. Početnicima će instruktori pojasniti jahanje, demonstrirati ga te ih naučiti osnovama, a oni koji su već savladali taj sport moći će slobodno jahati prostranim parkom i šumom. Sudionici će također imati priliku naučiti sve o njezi konja. Kvalificirani instruktori iz British Horse Societyja pobrinut će se za svu potrebnu opremu. (cijena: 150 € / 1.130,16kn )

Početni i napredni golf

Početnike će u umjetnost golfa uvesti pravi profesionalci te ih upoznati sa samom tehnikom sporta. Napredni tečaj namijenjen je onima s predznanjem. Instruktori će provjeriti znanje o golfu, a zatim će započeti igra na 9 ili 18 rupa, u grupama s obzirom na znanje i sposobnosti. Naravno, uvijek u prisutnosti instruktora. Svaki tečaj traje po 10 sati. (cijena: 150 € / 1.130,16kn )

Dnevni izleti

Kad ste već u Engleskoj, zašto ne biste upoznali slavni London ili Cambridge? Za sudionike kampova voditelji organiziraju jednodnevne izlete koji su već uračunati u cijenu!

London

Naše prvo stajalište bit će Tower of London gdje ćete moći prošetati po znamenitom mostu Tower Bridge i fotografirati nekoliko fotografija koje možete pokazati svojim roditeljima i prijateljima. London obiluje znamenitostima koje je, naravno, u jednome danu nemoguće vidjeti. Uputit ćemo se do Buckinghamske palače, Trafalgar Squarea i Picadilly Circusa. U Madame Tussauds pogledat ćemo slavne ličnosti, a posjetit ćemo i londonski akvarij. Stariji će sudionici istraživati čari londonskog šopinga, dok će se za mlađe pobrinuti naši instruktori koji će biti uz njih cijelo vrijeme.

Pleasurewood Hills Theme Park

Posjet jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Velikoj Britaniji zadovoljit će i najzahtjevnije ovisnike o adrenalinu.

Datumi (2020)

2 tjedna

 • 4. 7.- 18. 7. 2020
 • 18. 7.-1. 8. 2020
 • 1. 8.-15. 8. 2020

Cijena

 • 2 tjedna: 1.905 € / 14.353,22 kn
 • 3 tjedna: 2.715 € / 20.456,17 kn
  *moguća je nadogradnja programa s dodatkom dnevnih treninga nogometa ili golfa

Cijene su informativnog karaktera i mogu se promijeniti.

Što je uključeno u cijenu:

 • prijevoz iz/do zračne luke u Londonu
 • spavanje u četverokrevetnoj-šesterokrevetnoj sobi
 • puni pansion (3 obroka dnevno) – moguća je također vegetarijanska prehrana i prilagođeni obroci
 • Tečaj engleskog jezika (4 x 45 min dnevno, 5 dana u tjednu)
 • Nastavni materijal
 • certifikat nakon završenog tečaja (CEFR A1 do C2 klasifikacija)
 • Program „Multi-Activity“, jednodnevni izleti i ulaznice
 • Endsleigh putno osiguranje

Program NE uključuje

 • povratne avio karte do Londona – u našoj agenciji ćete dobiti najbolju ponudu uz rezervaciju stjuardesa

Dojmovi

I’ve been coming to camp for seven years and I’ll probably be coming next year too. I like Kids Adventures because here you find new friends from different countries while doing fun and interesting activities. Daria 13, Russia

I met lots of new friends and all the staff are really, really nice. Laura 12, England

Za ostale informacije nazovite nas na 01 488 63 40  ili pošaljite e-mail na camp@nomago.hr.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe