Jezični kamp Rossall ima dugu tradiciju i pripada najprestižnijim školama u Engleskoj. Obalna lokacija na rubu malog i prijateljskog grada Fleetwooda u kombinaciji sa zadivljujućom arhitekturom daje osjećaj kao da ste dio filma o Harryju Potteru. Osim vrhunskih tečajeva jezika škola nudi i brojne izlete u različite dijelove Engleske te druge aktivnosti koje blisko povezuju polaznike tečaja.

Dob

10 – 15 godina

Smještaj, aktivnosti i tečaj

Svi polaznici smješteni su u jednom od brojnih pansiona u kampusu i dijele prostrane dvokrevetne-četverokrevetne sobe. Kampus  Rossall, između ostaloga, nudi zajedničke sanitarije, udobne zajedničke sobe, malu kuhinju i knjižnicu s računalima s pristupom internetu.

Sposobnost komuniciranja na stranom jeziku je neprocjenjiva jer djeci omogućuje da se sprijatelje sa svojim vršnjacima iz cijeloga svijeta. Sve tečajeve jezika izvode nastavnici čiji je materinji jezik engleski. Svaki razred sastoji se od samo 12 djece s približno jednakim znanjem engleskog jezika što omogućuje nastavniku posvetiti se svakom od njih posebno. Tečajevi obuhvaćaju 20 satova po 45 minuta tjedno. Fokus je na zabavnom te interaktivnom obrazovanju uz korištenje suvremenih nastavnih metoda koje uključuju teme prikladne za različite dobne skupine.

U cijenu kampa je uključeno sudjelovanje na klasičnom tečaju engleskog jezika. Naglasak je na govornoj praksi te poboljšanju komunikacijskih vještina na zabavan način. Uz nadoplatu je moguće jezik usavršiti na TOEFL tečaju (10 sati / tjedno). TOEFL test mjeri sposobnost učenika da koristi i razumije engleski jezik u čitanju, pisanju, slušanju i govoru u skladu s CEFR – Zajednički europski referentni okvir za jezike (A1 do C1). Tečaj uključuje i vježbe na primjerima TOEFL ispita.

Osim priznatog tečaja jezika škola ima brojne sportske sadržaje, opsežne teniske i squash terene, zid za penjanje i teretanu te grijani 25-metarski unutarnji bazen. Djecu se također potiče da sudjeluju u kreativnim radionicama kao što su ples i kazalište. Tijekom sunčanih ljetnih dana većina svoje slobodno vrijeme iskoristi za aktivnosti na plaži, a navečer su osigurani događaji uz vatru, roštilj, ples itd.

Tijekom boravka u Engleskoj polaznici će imati priliku vidjeti neka nevjerojatna mjesta. Tjedni izleti organizirani su u slikovit srednjovjekovni grad York, povijesnu luku i živahan grad Liverpool, popularno priobalno odmaralište Blackpool te obalni grad Fleetwood.

BROŠURA I CJENIK KAMPA ROSSALL

Datumi i cijene (2020.)

Dvotjedni kamp Cijena
12. 7.- 25. 7. 2020 1.445 € / 10.887,35 kn
26. 7.- 8. 8. 2020 1.445 € / 10.887,35 kn

 

Dodatni tečajevi i opcije Cijena
English TOEFL 195 € / 1.469,23 kn
Transfer od / do zračne luke Manchester 65 € /489,74 kn / jedan smjer
Camp Adventure hoodie 45 € / 339,05 kn

Za dodatne informacije nazovite nas na  01 488 63 40 ili pišite na camp@nomago.hr.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe