Kamp Greenhill je obrazovni centar na otvorenom, smješten na obroncima planine s prekrasnim pogledom na more, samo korak od plaže što ga čini idealnim mjestom za ljetovanje. Djeca mogu birati između dva osnovna programa kampa: Adventure & Survival Camp te Language Camp. Bez obzira na izbor programa, boravak u kampu Greenhill u Sjevernoj Irskoj bit će nezaboravna avantura s uzbudljivim aktivnostima i izletima u društvu novih prijatelja iz cijelog svijeta.

Dob

10 – 16 godina

Smještaj, aktivnosti i tečaj

Sudionici su smješteni u tradicionalnim drvenim kolibama u kojima sobu dijele s još tri osobe. Svaka koliba je opremljena s tri spavaće sobe, kupaonicama, čajnom sobom, zajedničkom prostorijom i balkonom s pogledom na more. Lokacija će oduševiti sve koji svoje slobodno vrijeme vole provoditi u prirodi. U neposrednoj blizini nalaze se i brojne znamenitosti kao što su Prolaz Divova (Giant’s Causeway), najviša planina pokrajine Slieve Donard i Američki narodni park Ulster.

Prilikom prijave birate između dva kampa, Adventure & Survival Camp i Language Camp. Prvi se usredotočuje na pustolovne aktivnosti kao što su hodanje po užetu, penjanje, vožnja kajakom, učenje navigacije bez kompasa, noćno hodanje itd. Drugi je pogodan za svakoga tko želi usavršiti svoje znanje engleskog jezika. Sposobnost komuniciranja na stranom jeziku je neprocjenjiva jer djeci omogućuje da se sprijatelje sa svojim vršnjacima iz cijeloga svijeta. Sve tečajeve jezika izvode nastavnici čiji je materinji jezik engleski. Svaka se grupa sastoji od samo 12 djece s istim stupnjem znanja engleskog jezika tako da se nastavnik može posvetiti svakome posebno.

Neposredna okolina nudi obilje mogućnosti za kretanje. Dan započinje jutarnjom tjelovježbom ili, za one koji su malo “izdržljiviji”, plivanjem u hladnim prirodnim izvorima vode u blizini. Postoji mogućnost korištenja različitih klasičnih sportova kao što su nogomet, odbojka i drugi timski sportovi. Djeca se imaju priliku okušati u vožnji kanuom, “Laser Tag-u”, penjanju, hodanju po užetu i kanjoningu. U večernjim satima su organizirani tematski događaji kao što su plesna večer, večer talenata, druženje uz krijes itd.

BROŠURA I CJENIK KAMPA GREENHILL

Datumi i cijene (2020)

Dvotjedni kamp Cijena
26. 7.-8. 8. 2020 1.395 €  / 10.510,63 kn
Dodatni tečajevi i opcije Cijena
Bear Grylls Survival Academy* besplatno!
Tečaj engleskog jezika* besplatno!
Transfer od / do zračne luke Belfast 100 € / 753,45 kn / jedan smjer
Transfer od / do zračne luke Dublin 65 € / 489,74 kn / jedan smjer
Camp Adventure hoodie 45 € / 339,05 kn

*prilikom prijave odaberite vrstu kampa koja ima uključen program Survival ili tečaj jezika 

Za dodatne informacije nazovite nas na  01 488 63 40 ili pišite na camp@nomago.hr.

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe