Zašto ljeta ne biste proveli malo drukčije kombinirajući učenje, sport, zabavu, upoznavanje novih mjesta i zemalja te svojih vršnjaka? Ljetni kampovi nude upravo to: učenje stranih jezika i novih vještina kroz sport i zabavu. Budi cool i prepusti se novim avanturama! Pravi ljetni praznici za sve.

Ljetni jezični praznici u Bavarskoj šumi, jednoj od najljepših lokacija za odmor u južnoj Njemačkoj.

JEZIČNI I SPORTSKI KAMP REGEN Ljetna opuštanja u prirodi za djecu i mlade iz cijelog svijeta na rubu bavarskog grada Neuburg an der Donau.

KREATIVNI KAMP NEUBURG Camp Adventure Academy u prelijepom Parku prirode Lüneburger Heide, u neposrednoj blizini Hamburga, Bremena i Hannovera.

AVANTURISTIČKI KAMP WALSRODE Kamp Greenhill obrazovni je centar na otvorenom, smješten na obroncima planine s prekrasnim pogledom na more, samo korak od plaže.

MEĐUNARODNI JEZIČNI KAMP GREENHILL Jezični kamp Rossall ima dugu tradiciju i pripada najprestižnijim školama u Engleskoj.

MEĐUNARODNI JEZIČNI KAMP ROSSALL Međunarodni jezični kamp u povijesnom dijelu grada Batha koji se također može pohvaliti mjestom na UNESCO-vom popisu svjetske baštine.

MEĐUNARODNI JEZIČNI KAMP BATH

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe