Rad i studij u Australiji

Kontaktiraj nas

Pošalji upit

ili nazovi
01 488 63 40

Živi svoj san u zemlji beskrajnih mogućnosti, kreni u Australiju! Snove od stvarnosti dijeli samo jedan korak – tvoja odluka. Da ona ne bude preteška pogledaj koje sve mogućnosti imaš za rad u Australiji.

Rad i studij u Australiji

Odličan i povoljan način za kombinaciju studija i rada u Australiji. Program vrijedi za SVE punoljetne osobe bez obzira na status ili dob. Za većinu programa je jedini uvjet znanje engleskog jezika na razini Upper Intermediate.

Možeš izabrati između nekoliko vrsta studija: poduzetništvo, turizam, IT, okoliš, marketing, kuharstvo, sportski odgoj, fitness, surfanje, masaža itd. Studijski program možeš izabrati i u vlastitoj režiji, a mi ti možemo pomoći u komunikaciji sa školom i s vizama.

Sbta

Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi 0800 1998.

Rad i tečaj engleskog jezika u Australiji

Program Work & Study svima pruža priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika i steknu nova radna iskustva na području ugostiteljstva i poznanstva u zemlji »down under«. Studenti, mladi a i oni malo manje mladi imaju priliku doživjeti »the Aussie way of life«, a troškove puta i boravka si pokriju radom u uslužnom sektoru (rad u restoranu/baru…).

Access

Za informacije piši na rad@nomago.hr ili nazovi 0800 1998.

Rad u zdravstvu

Ako želiš raditi u zdravstvenom sektoru u Australiji, obavezno je steći poseban certifikat koji možeš ugovoriti uz pomoć EPIC-a, jedne od vodećih australskih organizacija za rad na području zdravstvene njege. Uz odgovarajuće certifikate, EPIC može osigurati i posao za duže razdoblje.

Trebaš više informacija? Naruči se na besplatne konzultacije kod nas u agenciji!

 

Budi informiran

Ne propusti sljedeće akcije ili važne obavijesti!

Jesi li avanturistički putnik ili svakodnevni putnik? U svakom slučaju za tebe pripremamo ažurne, zanimljive i korisne putničke informacije koje isporučujemo u tvoj virtualni poštanski sandučić jednom ili dvaput mjesečno.

Odaberi novosti za sebe